Специални информационни решения за малкия и среден бизнес

Мощен тласък за Вашия успех, с нашите евтини, но мощни решения!

Вирусната пандемия и карантината блокираха бизнеса на редица фирми, а приходите им се свиха с от 30% до 70%. Това ни предлага текущата икономическа обстановка.

Поради монопола на скъпите решения от Microsoft, много клиенти сега са безсилни да инвестират в поддръжката и развитието на информационните си системи. Съответно производителността и безопасността им се руши всекидневно или поддръжката им налага непростимо големи разходи, точно в най-трудното време.

Перфектното решение на проблема е нашият DSS – IT решения от новите световни лидери в IT. Ако внедрите предлаганите от нас решения, хем ще подобрите работата си, хем ще спестите от 30% до 70% от разходите си за поддръжка, за софтуер, компютърна и офис техника. Това ви предлагаме ние.

Мощен пакет от решения за Вашия офис

Нашите Цифрови Информационни Системи – DSS (Digital Solution System) са перфектното решение. Това е оптимална комбинация от перфектна операционна система, софтуер, компютри и периферна техника, произведени от световните лидери на пазара, специално нагодени към нуждите на всеки отделен клиент.

Минималното решение включва сървър, точно оптимизиран за нуждите на клиента, с необходимите оптимално настроени и добре интегрирани софтуерни приложения, LAN и грижливо подбрана периферна техника (принтери, многофункционални машини и др. …). Всичко това върви комплект с цялостна техническа поддръжка, при много ниска цена на закупуване и оптимална себестойност на притежание.

Ние не Ви предлагаме конфекция, ние изграждаме решение по мярка, за да го ползвате с удоволствие!

DSS контролери

DSS контролерът е прецизно подбран конкретно за Вашите нужди сървърен хардуер с интегриран комплекс от приложения, създаден за изграждане на мрежова инфраструктура ( както за управление на вътрешната мрежа в офиса и достъпа до нея, така и за достъп до Интернет), в малки и средни фирми, които имат до 100 или дори повече, работни станции и потребители.

DSS контролерите са базирани върху операционните системи на Rеd Hat и SUSE Linux, но поддържат пълна съвместимост с технологиите на Microsoft, включително могат да създават или да се интегрират в Активна Директория. След внедряването, няма начин потребителите Ви да разберат, че сървърите използват други технологии. За тях нищо няма да се промени и те ще продължат да си работят както и до промяната – без никаква разлика.

Благодарение на своята операционна система, тези решения са с много ниска цена, обаче с много висока продуктивност и неповторима надеждност и сигурност.

DSS контролерите осигуряват перфектна интеграция на всички необходими услуги в хетерогенна среда – както за работни станции на MS Windows, така и за работни станции с Apple Macintosh и Linux. Това е цялостна интегрирана система, с мощна защитна стена, която е много устойчива на вируси и срещу опити за нежелано проникване.

Някои от най-необходимите услуги на DSS

DSS контролерите разполагат с функционални модули за всякакви Ваши нужди. Практически всичко, което може да потрябва за работата Ви, е налично и лесно може да се активира. Ето малка част от наличните възможности:

 • Web filter (пълна защита на трафика)
 • Mail server (професионален пощенски сървър)
 • File server (мощен файлов сървър)
 • Web server (WEB сървър)
 • Fax server (мрежов факс)
 • Chat server (сървър за моментални съобщения (чат))
 • VoIP (сървър за цифрова телефония и звукови конференции)
 • Video Conferencing (сървър за аудио и видео конференции)
 • Firewall (защитна стена)
 • VPN (средства за дистанционен достъп по криптиран канал)
 • Groupware (средства за групова работа – календари, задачи за изпълнение, бележки и т.н. …)
 • Private Cloud (собствен облак)

… и това не е всичко!

Моля обърнете внимание, че получавате горните услуги плюс възможност и за допълнителни, без да заплащате огромни допълнителни средства за всяка от тях. Тези услуги са налични под формата на готови модули, които се активират и настройват от нас, според Вашите нужди и изисквания.

Мястото тук е недостатъчно, за да се опишат огромните възможности, които Ви предоставят DSS контролерите.

Обадете ни се още днес, за да обсъдим Вашите информационни нужди и проблеми и да Ви предложим оптимално решение, на базата на нашите DSS контролери и периферната техника, която предлагаме. 

Работете сигурно, евтино, удобно и спокойно с нашите DSS решения!

 

Нашият Smart Business Server

Smart Business Server е търговското наименование на нашите DSS контолери. 

Те са разработени за малки до средни фирми, за елегантна лесна и удобна работа, за пълна автоматизация на офиса при следните условия:

1. Хармонична интеграция на работни станции с Windows, Macintosh и Linux в обща работна среда – лесно и удобно.

2. Възможно най-висока сигурност и надеждност, антивирус, антиспам, intrusion prevention, сигурна защитна стена.

3. Многофункционалност и скалируемост, без ограничения за потребителите, без допълнително плащане на софтуерни лицензи или CAL.

4. Перфектно ниска цена, при отлично качество и висока продуктивност.

Възползвайте се сега – поръчайте Smart Business Server!

Работете Бързо, Лесно и Сигурно!

Перфектната работна станция

Удобство, мощ, голяма производителност:

Има професионални решения , които гарантират минимални разходи, при максимални удобства. Ние Ви предлагаме два варианта за едно такова решение, с openSUSE (напълно безплатна OS) и SUSE (евтина мощна, професионална OS)!

Елегантен дизайн, удобна графична среда

Практически най-завършения удобен и напълно съвместим с Microsoft десктоп в Linux, се предлага от openSUSE и SLED.

Няма да усетите съществена разлика от начина, по който работите с десктоп версиите на Microspft, освен по-пъргавия десктоп, липсата на вирусите и липса на необходимост да използвате постоянно антивирусна програма на компютъра си. Дори има готови теми за работната среда, които могат да изглеждат сякаш работите в работна станция на Microsoft Windows.

Това е отлично интегрирана, много приятна и удобна графична работна среда, в която имате всичко, с което сте свикнали с MS Windows, но го получавате безплатно, без множеството проблеми на решения на Microsoft!

За разлика от Windows, тази работна среда е базирана на SUSE Linux, която е супер модерна, доказано превъзходна операционна система, с която дори по-старите компютри стават пъргави и достатъчно ефикасни.

Безплатен офис пакет, с доказани качества

Получавате безплатен офис пакет с доказани качества (напълно съвместим с форматите за документи на Microsoft Office) и безплатен достъп до още 25 000 броя други софтуерни пакети, с които можете да свършите качествено всяка своя работа. Така практически нямате нужда допълнително  да купувате какъвто и да е друг софтуер, по какъвто и да е повод, защото сред тези програми ще имате абсолютно всичко необходимо.

Софтуерът на openSUSE е без каквито и да е рестрикции и не Ви задължава след определен брой дни да плащате каквото и да е или да ъпгрейдвате или сменявате операционната си система, по волята на някой друг!

Опитайте лаптоп или настолен компютър с openSUSE, защото е безплатно! 

Пълна свобода – работите с минимални разходи, без вируси, без досадните натяквания от производител, който вечно иска пари!

Може да избирате между платената версия (с включена поддръжка) или напълно безплатната версия на SUSE Linux.

 

Перфектната периферна техника

Ние освен партньорството ни с Microsoft, Red Hat и SUSE Linux, сме партньори и с основните производители на печатаща офис техника – Toshiba, Lexmark, HP, Sharp, Canon и много други.

Разполагаме с всички възможности да Ви предложим по Ваш избор както нова техника, така и техника втора ръка.

Вносители сме на всички видове резервни части и консумативи за печатаща техника. Разполагаме и с професионален сервиз за инсталация, поддръжка и ремонти на тази техника.

Затова предлагаме едни от най-добрите оптимално интегрирани решения за размножителна и печатаща офис техника в България.

Свържете се с нас, за да обсъдим и оценим Вашите нужди и да получите оптимално за Вас предложение, на отлична цена.

И това не е всичко:

1. Предлагаме сървъри, нотбуци и работни станции оптимизирани за SUSE Linux и Red Hat Linux, а също и за Microsoft.

2. Осигуряваме обучение на потребителите, консултации и поддръжка.

3. Разработваме и внедряваме различни специализирани решения, включително документни системи и допълнителни контролери по поръчка.

4. Интегрираме всякакъв офис хардуер (принтери, копирни машини, плотери и т.н. …) в Linux, Windows или хетерогенни ИКТ среди.

Моля свържете се с нас, за да получите още информация и за да обсъдим Вашите нужди и нашите решения.