История

Мисия

Дружеството е основано през 2001г. като главен технически център на Toshiba за България и вносител на всички необходими за поддръжката на мултифункционалните устройства на марката части и консумативи.  Първоначално името на дружеството беше „Сервизът“ ЕООД.  От 12 Юни 2008 г това име беше сменено на „Партньорите“ ЕООД, като едновременно с това беше разширено портфолиото на предлаганите от компанията продукти и услуги. Компанията е част от холдинга „ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНФОРМАЦИОНЕН МЕНИДЖМЪНТ – ПРИМА” ЕАД

Още от самото си основаване основна цел пред компанията е формиране на ефективен екип от професионалисти, които да предоставят на потребителите в България стоки и услуги по възможно най-високите световни стандарти. През цялото съществуване на дружеството, основната ни стратегия винаги е била да инвестираме в знания и умения, да работим с най-новите технологии и да бъдем възможно най-добри специалисти в областта на информационните технологии. Целта ни винаги е била, да получим и внедряваме възможно най-новите и водещи услуги и технологии, доказали ефективността си и ползата за клиента.

Основна дейност

Партньори

Официално сме упълномощени от Toshiba TEC Germany Imaging Systems GmbH с права за дистрибуция, и сме сертифицирани за осъществяване на продажби и извършване на гаранционна поддръжка на пълната гама принтери, мултифункционални устройства и копирни машини с марката Toshiba.
„Партньорите“ ЕООД е BSD партньор и сервиз на Lexmark. Освен това работим и с Lenovo, Dell, Canon, Philips, Viewsonic, Logitech, Fujitsu, HP, Asus, Acer и др.